Hahaha


Sjuk

Hej hopp.
Hoppas allt är bra med er för det är det inte med mig... Igår började det roligaste och största mötet under hela ordförandeskapet, EDD, och gissa vem som blev sjuk igår? Det smög sig på när jag satt och jobbade och jag blev sämre och sämre. Men jag höll ut för jag vägrar missa det här mötet. Så jag gick och la mig igår vid 8 med feber och gick upp imorse kl 6 och proppade i mig alvedon och ipren. Så jag har överlevt dagen men blev dock hemskickad lite tidigare nu på kvällen. Jag tänker jobba oavsett hur jag mår imorn, haha så jag hoppas jag kommer må bättre! Nu ska jag chilla med lite One Tree Hill innan det är dags för sängen igen. Börjar kl 7 imorgon med, woho...

Tattoo

Just ja, jag lovade ju.


Praktikanten Jerry

Hahahaha, alltså jag kan verkligen inte sluta skratta. Det går bara inte. Herregud alltså, lite hemskt är det. D här kan nog helt klart vara skönaste reklamerna nånsin!






Sunday

Hej hopp.
Igår var det middag på El Cocodrilo med en massa catch up, god mat och goda drinkar. Senare bar det av till Collage där vi slog klackarna i taket. Eller inte jag, jag körde med platta skor för min fötter mådde inte så bra efter fredagens äventyr...
När tjejerna drog vidare till nya Grodan så drog jag hem för jag fick så stört ont i magen. När jag lyckats ta mig hem kunde jag knappt stå upp och allt bara snurrade så jag var beredd på att få hänga över toaletten hela natten. Men jag somnade och vaknade imorse och mådde hur bra som helst. Tråkigt att missa en utgång dock. Men det kommer ju en ny helg redan om 5 dagar :-D

Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i sängen med ett One Tree Hill avsnitt =)

Natti


-

Jag är lite förvånad över att ni fortsätter klicka er in här trots att jag är så dålig på att blogga =) Men jag ska försöka bättra mig! Imorgon kommer bild på min nya tatuering :D

Malibu och The Bridge

Hejsan. Saknat mig? Klart ni har.

Igår var det utgång som gällde. Jag mötte upp Madde, Filippa och två tjejer till vid 21 och vi drog till Malibu. Där serverades det middag så vi tryckte i oss köttbullar och korv, yummie! Li jobbade och ni som läser hennes blogg vet ju att hon bjuder på nåt starkt om man kommer fram och berättar nåt pinsamt som hänt under fyllan. Så det var ju bara jag och Madde tvugna att göra trots att vi egentligen inte hade nåt pinsamt att berätta. Så vi sa "vi tänkte att vi skulle berätta nåt pinsamt, men vi kommer inte på nåt för inget är ju pinsamt när man är full!". Sen berättade Madde om en sak som såklart inte kännts pinsamt då men Li skrattade och sa att det var värt sprit. Så vi fick varsin shot haha.

Vi stannade där i kanske en timme innan vi drog vidare till The Bridge. Vi tog bussen och råkade hoppa av en station för tidigt. Så vi sprang på igen och då sa busschauffören "är ni lite röriga?". Vi skrattade och svarade ja och gick bak i bussen. Då säger han i högtalaren "är ni lika röriga som ni är snygga så är ni mycket röriga" hahaha. 
På The Bridge hamnade vi plötsligt på en champagnebjudning med massa tilltugg inne i vipen. Så ja, ni kan ju tänka er hur kvällen slutade :D Värt att nämna också är att jag och Madde vann 120:- på black jack haha.


Mongobild. Haha men vi var bara tvugna!













Hej hopp

Man: Hello I have a very important question!
Jag: Yes..?
Man: What is the meaning of life?
Jag kollar förvånande på honom
Jag: Ehm?
Man: Hahaha Im just kidding, when are the buses leaving?

Ja ungfär så kul har jag här haha! Men imorgon kommer jag hem igen, get prepered!

Bye

Imorgon åker jag till Västerås för ännu ett möte. Det är ett rätt chill möte, generalerna ska mest åka på utflykter, dricka champagne och ha friskis och svettis gympa. Haha vilken syn va.. Jag ska åka ner med Katarina som är så söt så vi kommer nog ha riktigt roligt. Jag orkar dock inte släpa med mig datan så ni får klara er utan mig tills tisdag. Men det överlever ni nog. Nu ska jag se slutet på idol och sen packa :-)

Haha

Mamma är i Uppsala och jobbar på ett möte. Hon ringde mig tidigare.
Mamma: Det var en väktare här som kom och frågade efter dig.
Jag: Va..?
Mamma: Ja han frågade om jag har en blond dotter som bla var nere i Göteborg och jobbade
Jag: Haha okey
Mamma: Så frågade han om du skulle komma och jobba nu
Jag: Vad hette han då?
Mamma: Ingen aning.
Jag: Meeen, hur såg han ut då?
Mamma: Lång, brunt hår. Ganska kort hår

Jag kunde verkligen inte komma på vem det skulle kunna vara. Men mamma gick fram till honom och frågade sen vad hen hette och nu vet jag faktiskt vem det är. Dock krävdes det en facebook sökning. Jag är inte van att vara såhär populär...

Oh yes, ni läste rätt!


Pic

Här har ni en bild från i fredags. Jag ser ut som ett spöke, men lika glad för det är jag.. :-D Haha man ser iaf min nya hårfärg. Dock är det lite lite mörkare i verkligheten där uppe.


.

Haha jag suger verkligen på att blogga.. Men jag har liksom inget vettigt att skriva om så då blir det inte av. På jobbet håller jag på med transitlistor och fakturor + mail och tele. Det är ungefär lika kul som det låter.. Och ja, det är väl det jag gör nuförtiden om dagarna.

Nä jag hade inget bättre att skriva än det där. Hej hopp.

Lite av varje

Haha får klagomål på att jag bloggar dåligt och det är ju inte heller ok! Så nu ska ni få er ett litet inlägg med massa blandade saker. Försök att hänga med.

Hela veckan har bestått av jobb, jobb och jobb. Mitt kontrakt på kontoret går ut sista oktober och jag tror inte att jag kommer att få det förlängt. Men vem vet. Vad jag ska göra med mitt liv sen är en annan sak. Jag får iaf förhoppningsvis fortsätta vara ute på möten till sista december.

Igår var vi ute på en bar och satt och catchade up massa. Jag har ju inte träffat mina brudar på 1 månad så det var riktigt härligt. Jag har saknat att inte få träffa dom varje dag som jag är van vid. Men en sak är säker och det är att vi alltid kommer att hålla ihop!

Och på tal om ingenting så är jag jävlig sugen på att göra en tatuering till. Haha, nu kommer pappa gå i taket när han läser det här :-D

Nej, dags att hoppa in i duschen. Det var riktigt kallt ute i stallet idag och så skulle det såklart börja spöregna när jag skulle rida. Men ni får njuta av bilder från Gbg medans jag njuter av en dusch.

So long!










I Partytaxin, WOOHOO


Inte ok

Alltså vad är det här? Ingen svarar när jag ringer idag och ingen svarar på mina sms. Förutom Marina då, så jag vet ju att det fungerar. Kan alla bara sluta dissa mig? :-(

RSS 2.0