Vår granne Luigi

Ok nu ska ni få se nåt kul. Eller ja, filmen är jäkligt rolig om man känner till historien bakom den. Historien om Luigi, Lili, Idey och Melinda Lingling.

Luigi bodde på balkongen två våningar ovanför vår "altan" och det var han han som döpte om oss till dessa fina namn. Det var även han som ringde på vår telefon på rummet, knackade (okey, bankade) på vår dörr alla möjliga tider på dygnet och ropade i en megafon på balkongen vid de tillfällena vi inte svarade.
Trodde ni det var allt? Nej, nej, nej och återigen nej. Varje dag hade vi en ny fin present som låg och väntade på oss ute på balkongen!

Det kunde t.ex. vara:


Ett par kalsonger


Två par kalsonger


Post

Ja ni fattar. Nu ska ni iaf få se videon!



Och sist men inte minst tänkte jag avsluta detta underbara inlägg med en bild på Luigi himself. Luta er tillbaka och njut. Eller inte.


Paradise City

take me back to the paradise city
where the drinks are free and the boys are pretty
oh wont you please take me
home!



3 tecken på att vi borde åka tillbaka till Italien!
- Innan vi åkte fick jag skavsår av mina skor hela tiden. Nere i Italien hade jag samma skor varje dag och fick inte ett endaste skavsår. När jag använde dom när vi kom hem igen fick jag skavsår direkt.

- Man brukar ju bli dålig i magen när man åker utomlands. Ingen av oss blev det men däremot blev alla dåliga så fort vi kom till Sverige.

- Det spöregnade dagen vi kom hem - till och med Gud grät floder...


<3

Is it a bird? Is it a plane? No it's the swedish girls!


Kvällen igår

Igårkväll skulle jag, Vera, Marcus och några av hans lumpenkompisar sätta oss på en uteservering och bara chilla. Det ena ledde till det andra och efter vin och goda strawberry daiquiris på Oj oj oj bestämde vi oss för att ta en taxi till The Bridge. Idioten körde såklart fel och släppte inte ens av oss på rätt ställe så jag och Vera sa att vi vägrade betala så mycket för det, men en av killarna betalade allt tillslut. Vi kom till The Bridge och ut kommer Micke som sa att det inte var något drag där inne. Så det var bara att hoppa in i en ny taxi som tog oss till Nype. Och jag måste säga att det har blivit riktigt nice där sen dom byggde om!
Efter ett tag så började Vera och Marcus tjaffsa lite så jag var med dom andra tills jag blev irriterad för en sak. Jag bestämde mig för att åka hem och skulle gå och säga hejdå till V men ville liksom inte avbryta. Medans jag stod och väntade så kom det en konstig kille som frågade på engelska varför alla svenskar var så bra på att prata andra språk. Bredvid satt det några killar som såg att jag inte riktigt ville prata med den killen så dom ropade på mig och jag sa snällt att jag skulle gå till mina vänner. Så jag satt och pratade med mina nyfunna vänner ett tag och det bjöds på massa dricka som jag (och Vera som då hade joinat oss) inte ens ville ha. Efter ett tag fick Vera och Marcus bråttom för att hinna med sista nattbussen så jag stannade kvar ett litet tag till eftersom jag skulle möta upp en annan kompis. Så jag satt kvar med dem i kanske 10 min innan jag gick till Svampen där jag hängde med Svenska Kyrkan och drack kaffe och fick kakor, haha. Och pratade med en jättegullig tant! Sen kom min vän och vi satt och snackade ett litet tag innan jag tog tunnelbanan hem igen.


Ungefär så såg våra drinkar ut fast med kiwi, granatäpple och chokladsås i. Me like!


Preview

När vi flyttade från vårat 3 stjärniga hotell till ett 4 stjärnigt var vi bara tvugna att spela in "Rimini Crib". Jag håller på och klipper ihop hela filmen men här får ni en liten preview!
Varning för skrattattack!


Björn Borg

I Rimini jobbade det en kul prick på Stills som heter Redmund, fast vi kallar honom Björn Borg. Titta på bilden så ser ni varför. Vi kan även notera att han är från England. En dag kommer vi till Stills helt ovetandes om vad Björn Borg har på hjärtat.

Björn Borg: Heeey girls, you wanna hear a swedish joke?
Swedish girls: Yeah of course!
Björn Borg: Okey, the only thing is that you have to answer "var?"
Swedish girls: Bring it on

*Björn Borg börjar prata svenska med en såndär härlig engelsk brytning*

Björ Borg: Jag träffade din mamma igår
Swedish girls: Var?
Björn Borg: I ansiktet!

Fatta att vi vek oss av skratt. Oh my beyonce vad kul man har där nere ;-)



Back to basics

Igår började jag jobba på mitt "nya" jobb. Det är uppe på Amex huvudkontor där jag har böjat jobba med deltagarservice när jag inte är ute på mötena. Så jag har fått ett eget skrivbord och ett eget telefonnr till mig. Nu önskar ni att ni hade det va? Haha ;-) Nej men det är faktiskt rätt kul och det är skönt att veta att jag kommer att jobba heltid iaf oktober ut. Eller ja, jag kommer att jobba en jävla massa övertid också. Men jag har bestämt mig för att jobba sönder mig fram tills min operation och sen se vad som händer på våren. Och pengarna ska jag såklart spara till Rimini 10!


Paradiset

The lala song

- Norman..
- Yes
- Do you know this song "lalalalalalaalaaa"?
- Yeah!
- You know what it's called?
- The lala song!

Haha såklart, där har vi suttit och undrat vad man ska söka på när man bara sjunger lalalalala. Om ett år kommer väl den till Sverige, så sega som dom är här!


Take me back

Jag har ångest, riktig jävla ångest. I Italien vid den här tiden hade vi inte ens gått till Katten för att äta middag... Åh jag vill tillbaka! Jag vill tillbaka till alla underbara människor och allting!! IO VOGLIO! Hade det inte varit för att jag har min familj, Dennis, LeMarc och mina vänner här i Sverige hade jag inte bangat på att stanna. Tur att säsongen iaf är slut och de flesta åker hem nu, det känns inte lika jobbigt då. Jag vet ju att vi kommer få träffa alla nästa år igen, men ändå!


Tisdag

Vet ni? Idaaaag åker vi :-D Och jag var precis inne på smhi och såg att det ska bli ännu varmare, 36C hela veckan. Wiieee  vad underbart det här kommer bli!!

Nu ska jag ringa ett jobbsamtal och sen ska jag packa det sista och duscha och äta och så. Vi får se om jag hinner med ett inlägg till, annars hörs vi om en vecka!

RIMINI 18-25/8!


Den här låten kommer spelas sönder!!

Jag har löst problemet!


Vi på 118100 tror att Andy fyller 28 år om ungefär en och en halv månad. Han bor nog i Gamla Stan i Stockholm och är jäkligt nöjd med det. Han gillar Stockholms uteliv och är ute flera kvällar i veckan även om det bara blir "ett par öl".


Fullt upp

Det känns som att jag har sprungit runt hela dagen och fixat med grejer! Vid 12 hade jag iaf tvättstugan och jag lärde mig att tvätta med mamma som guidade mig i telefon, den ni. Sen åkte jag in till stan och handlade allt nödvändigt som behövs inför resan: solskyddsfaktor, after sun, strandväska, smink och lite sånt. Och så växlade jag såklart pengar och tog ut mer än nödvändigt eftersom mitt kort har en tendens att inte fungera...
Plötsligt ringde Madde och frågade vart fan jag var för hon satt hemma hos mig, haha. Så då åkte jag hem igen och vi började fixa med events och en grupp till Stockholm International Horse Show på facebook som Ulf bett oss att göra. Så bli medlemma nu alla ni ;-) Haha, sen vart den några vändor till till tvättstugan och jag började fixa med kläder, vika och bestämma vad jag ska ha med mig och så.
Efter middagen åkte jag till Café 60 och fikade med tjejerna. Det blev en massa kul skvaller som vanligt! Sen åkte jag hem och det känns som att jag fortfarande har massa saker kvar att fixa. Det kanske är för att jag har det. Så det är väl bäst att jag börjar med det, tur att planet går på eftermiddagen imorgon.


Att dom släpper in dom där mongosarna i Italien... Bild från första gången vi var där, 2007

Rimini

Vi åker imorgon och jag gillar't!


Gotland

Nu är jag hemma igen och jag har haft det underbart. Jag har haft en häst som heter Sune (Cynax) och han var riktigt fin. Vi har ätit galet god mat, haft sjukt fint väder och massa trevligt sällskap. Det hade inte kunnat vara bättre =) Ni får lite bilder istället för att jag ska berätta allt!


Vi körde stretching på hästen, haha


Söta Leo


Jag och Vera i vårat rum


Jag och Sune


Dexter och LeMarc


Gamlingarna körde stretching medans de kollade på :-P


Stor och liten :-)


Jag och Sune


Jag och Sune hoppar ett litet lågt hinder


Över diket

Gotland 12-16/8

Nu är allt packat och så inför helgen. Eller ja, det var klart för 2 timmar sedan så jag har suttit och kollat på So You Think You Can Dance sen dess. Så nu ska jag gå och lägga mig, vi ska vara i stallet vid halv 8 imorgon så det blir till att gå upp tidigt.
Jag kommer nog inte blogga någonting förräns jag kommer hem för jag orkar inte släpa med mig datan. Plus att jag inte ens kommer ha tid för jag kommer ha massa annat skoj för mig där!

Så see you on sunday bitches. Om jag överlever helgen vill säga.
I know you love me. Skoja.

Herrå


Tisdag

Sådär ja, då var dagens ridning avklarad! Halv 9 mötte jag Caroline ute på Berga och först fick jag rida Westina som jag red igår. Hon bockade och busade massa när vi galopperade, haha. Sen red jag en som hette Mike och han var 12 år. Han var jättekänslig mot insekter så han gick och slog med huvudet hela tiden i skritten. Men i traven och galoppen blev han jättefin så då galopperade vi förbi Stefan och Carro ;-)
När vi ridit klart och hade fixat färdigt allt i stallet så fick jag skjuts av Caroline till vårat stall där jag mötte upp mamma. Vi bestämde oss för att packa allt till Gotland imorgon istället och åkte hem.

Nu ska jag vila lite medans mamma ska iväg på ett möte. Tro mig, det tar på krafterna att rida och hålla på i stallet! Sen ska vi iväg till Farsta Centrum och Länna för att köpa allt som vi behöver inför helgen.


Förra året körde jag traktor på Gotland ;-)

Megan Fox



"there once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART"


8 dagar!!



Hahaha, så jävla klockren!!

Måndag med massa ridning

Idag har jag varit på Berga Naturbruksgymnasium och ridit med Caroline. Eftersom vi knappt får rida på vår häst för att han fortfarande är skadad så tyckte Caroline att det kunde vara en bra uppvärmning för Gotland liksom. Och hon behövde dessutom hjälp då hon har 16 hästar att rida plus sina egna två i vårat stall. Så först fick jag rida en sexårig fux som hette Westina som hade varit skadad och nu var friskförklarad. En riktigt trevlig liten tjej. Sen fick jag rida på ett sto som var typ 13 och hette Schasmir och hade ticks haha. När hon stod inne i boxen stod hon liksom och skakade hela tiden, men det försvann när man red. Hon var också kul att rida.
När vi ridit gick vi in i travstallet och fick en liten lektion i alla miljoner konstiga bett som man använder på travhästar. Massa konstiga grejer som en man (kommer inte ihåg vad han hette) tyckte man kunde ha som sexleksaker, haha då blev det plötsligt mycket roligare.
Imorgon ska jag dit och rida igen och sen på dagen så har jag och mamma massa att fixa inför Gotland. Överst på listan är såklart att köpa vin och cider haha.

Nej nu springer tiden iväg, dags att hoppa in i duschen. Ikväll ska jag på bio med Nina, vi ska se Sommaren med Göran. Jag har hört att den ska vara riktigt kul så det hoppas jag på!!

Later

Gotland snart!

Jag fick ett sms igår, från ett nr som jag inte hade lagt in:

"Maalin! Kom hit kom hit kom hit! :D Sparar prinsessängen i prinsessrummet om du lovar att dela rum med mig! Älskar dig <3"

Shit, vad är det för freak tänkte jag. Och vadå för jävla prinsessgrejer? Haha sen kom jag ju på vem det var. Veronica såklart, hon är redan nere på Gotland och det är Alexandra som började kalla vårat rum för prinsessrummt, haha. Och numret hade jag inte lagt in sen jag bytte mobil, bra där. Men vi ska leka hela helgen ända från onsdag till söndag wiho!


Nej men oj, hej...

... Det var inte igår! Jag tog aldrig med datan upp till landet så det är därför ;-) Men jag lever, så lätt blir ni inte av med mig.
Igår var jag först i stallet och gav hästarna lunch och så. Sen duschade jag min sötnos och jag kan säga att jag var lika blöt jag efteråt. Tur att det var sjukt varmt ute. Kicki kom och frågade om han skulle gå på Pride för schampot gjorde så det luktade gott i hela stallet, haha! Sen tog jag även hand om Carrie innan jag satte mig i bilen och körde raka vägen ut till landet.
På kvällen hade jag, mamma och pappa kräftskiva för oss själva :-D Hur gott som helst och pappa hade hittat typ lekar på internet som jag och mamma gjorde. Kan säga att vi sög rätt hårt! Sen vart det godis framför filmen The Pianist som var riktigt obehaglig. Handlade om andra världskriget, en sann historia om en kille (känd pianist) som överlevde.

Sen idag så kom Jossa ut till landet på morgonen och eftersom det var kanonväder även idag så gick vi självklart ner till bryggan för att sola och bada. Där nere blåste det lite, vilket var skönt när man låg i solen men det blev liksom för kallt för att bada trots att det var 23 grader i vattnet. Och lite färg fick man vilket verkligen behövs om jag ska våga visa mig på stranden i Rimini...
På eftermiddagen åkte vi hem och jag och mamma åkte direkt ut till stallet och red. Sen hem och duscha snabbt för vi skulle ut och käka. Vi gick till Texas Long Horn och stört gott var det såklart! Jag åt bbq ribs med pommes och sen en oreo cookie pie till efterrätt. Sätter sig fint till Rimini ;-)
Så nu sitter jag här, så mätt så jag knappt orkar röra på mig haha. Får se om kvällen har nåt mer att bjuda på, tvek på den!


Sweetiepie! <3 gammal bild...

Mal goes twitter

Stallet och middag och mys hos Valentina med Angelie. Stallet och landet imorgon. Sova.

-



You got to risk it to get the biscuit

HAHA John-John <3

- Do you know what's better than winning the paraolympics?
- ICECREAM!!



Snart är vi där och får nya sjuka minnen!

På promenad genom stan

Imorse var jag upp med tuppen. Skulle man kunna säga... Jag gick iaf upp vid 9 för jag skulle till tandläkaren så nu har jag lite ont i mina tänder. Sen efter det åkte jag hem och var hemma en stund. Vid 14 mötte jag Valentina i Slussen för vi hade bestämt oss för att gå en promenad. Jag tog även med mig en söt date, nämligen Dennis :-D Det blev en ca 3 timmar lång promenad med bad för Dennis. Lika mysigt som alltid var det!


Dennis tyckte det var varmt.. Och det tyckte vi med!


Val och Dennis <3


Jag


Jag vet inte varför jag fortsätter plåga mig med att jämföra...


Dennis badar :-D


Dennis som aldrig ville komma upp och jag

Domo Mia



Här får ni en riktigt fin låt!
Natti

Tidsfördriv

Det här är kul och jag har inget vettigare för mig. Man får alltid så klockrena svar på frågorna :-D

Gör såhär:
Adda alla dina låtar i en spellista.
Sätt på Shuffle/random
Tryck på Next/Nästa efter varje fråga
Använd låttiteln som svar på frågan
FUSKA INTE!

1. Hur mår du idag?
- Supernatural

2. Kommer du komma långt i livet?
- Like it or not

3. Hur är jobbet för dig?
- The way I are

4. Vilket är ditt livs themesong?
- Kung för en dag

5. Vilken är din livshistoria?
- Not in love

6. Hur ser din framtid ut?
- Bad girl

7. Hur blir din morgondag?
- Flickan från det blå

8. Vad är det bästa med dina vänner?
- Your sex is on fire

9. Vilken sång beskriver dig bäst?
- I gotta feeling (that tonight's gonna be a good night)

10 .Hur ser ditt liv ut just nu?
- Perfect lover

11. Vilken låt kommer spelas på din begravning?
- Is it you?

12. Hur var du som barn?
- Single

13. Vem kommer du gifta dig med?
- All I want for christmas...

14. Hur ser världen på dig?
- Svenne banan

15. Vad tycker dina vänner om dig?
- Party people

16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
- L.O.V.E. Sex on the beach

17. Kommer du någonsin få barn?
- The prayer

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
- Goodbye my lover

19. Hur blir du igenkänd av folk?
- Vad söt du är

20. Vilken är din livsfilosofi?
- In love with a girl

21. Vad tycker dina föräldrar om dig?
- I got a girl

22. Tycker andra att du är attraktiv?
- Paradise

23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
- Fiesta

24. Hur ser du på sex?
- Sexy can I

25. Vad har du för hemlig fantasi?
- I want candy

26. Hur kommer din nästa födelsedag bli?
- What a girl wants

27. Vilken låt beskriver ditt bästa minne?
- So beautiful

28. Hur skulle du vara som statsminister?
- Heartless

29. Hur ser du på festliv?
- Love sex magic

30. Hur blir kvällen?
- Because I got high

31. Hur blir sommaren?
- Losing my way

32. Hur ser dina helger ut?
- Now or never

33. Vliken sorts förälder skulle du vara?
- Fetto superstar

34. Hur ser du på dig själv?
- Culo

35. Vad tänker du mest på?
- Ska vi älska?

Tisdag

Idag har varit en riktigt seg dag, men det har ändå varit skönt. Låg ute på balkongen ett tag tills det blev för varmt. Jag måste ju börja steka nu om jag ska våga visa mig på stranden med Valentina och Angelie som redan är stört bruna. Men mycket kan hända på 2 veckor ;-) Hehe, resten av dagen har spenderats i soffan och med OTH. Sen kom även mamma och pappa hem från landet så då fick det bli pizza till middag. Och ja sen har jag inte gjort så mycket mer haha. Ska fixa mig lite te snart och antagligen fortsätta kolla på One Tree Hill. Man fastnar verkligen i den serien...


En kväll flög jag ner till Rimini och hälsade på i smyg...

2 weeks



2 veckor och så är vi där ;-)

Måndag

Igår låg jag och Jossa på soffan och kollade på One Tree Hill med choklad, chips och apelsinjuice. Vi var helt fast men när klockan var halv 4 bestämde vi oss för att gå och sova. Haha Jossa har en exakt likadan säng som mig hemma hos sig men hon hävdade bestämt att min var mycket skönare än hennes!
Sen sov vi sov ända till halv 1 idag. Eller jag vaknade vid 10 men ville inte väcka Jossa som låg och snarkade bredvid så jag somnade om och drömde konstiga drömmar om Blondinbella. Vi gick upp och åt frukost och duschade och ja ni vet. Sen åkte vi till Solna och mötte upp Marina och vi gick till Hagaparken och till cafét där Linda jobbar och åt pannkakor. En väldigt massa och blev det i den meningen, haha. Linda kom även ut och fikade med oss så det var mycket trevligt.
När vi fikat (eller ätit) klart så gick vi från Hagaparken till Solna Centrum och det blev ett litet stopp på Donken innan vi alla åkte hem. En väldigt härlig dag och shit vad varm det har varit.

På kvällen åkte jag och mamma ut till stallet och fodrade hästarna och så. Och nu sitter jag här och har kollat på One Tree Hill och fixar med lite musik och gör spellistor och så. Det behövs ju till Italien ;-)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorgon för att gå till tandläkaren. Funny.


Från i lördags

Här kommer bilder från i lördags :-) Jag har inte så många bilder och tyvärr inga på mig, hihi.


Det var inte kul att åka tunnelbana med Valentina och Angelie...


Bål


Camilla häller upp bål


Valentina, Camilla och nån kille som senare helt plötsligt gick av tuben och somnade på en station. Undra hur det gick för honom...


Vi fick till en snygg bild på Angelie, hahaha


Och sist men inte minst (längre) födelsedagsbarnet <3

I like it

Myskläderna är på, One Tree Hill dvdn är på, jordgubbarna med vaniljkesellan är framplockade och det är 15 dagar kvar till Italien. Livet är underbart.

Igår (lördag)

Igår var jag först ute i stallet och gav hästarna lunch och red och så =) Sen skyndade jag mig hem till Pride och kom precis till det började. Angelie och Nina hade kommit lite tidigare så vi stod längst fram. Det var lika kul som vanligt, vi kom även på att dom måste ha hyrt in heterokillar som dansade för dom var för snygga för att vara bögar ;-) Sen kom även Jesper på ett flak och han kastade rosor till oss, sweet.

Igår var det ju även Linns födelsedag så på kvällen åkte vi alla hem till  henne. Och som vanligt var det som en liten reunion eftersom alla brukar komma hem från diverse resor i slutet av juli. Så vi uppdaterade varandra om allt roligt som hänt. Vi fick även på att Anna är en man, hon har till och med erkänt det själv! Till allt småprat serverades det såklart bål med massor med jordubbar i, delicious.
Vid 23.30 drog vi oss in till stan och satte oss på Sogni. Vi var där tills det stängde då vissa drog vidare, några hem och andra gjorde annat........

Det var väl ungefär vad som hände igår =) Och idag har jag bara varit hemma och chillat och sen varit i stallet. Bilderna kommer imorgon för vilken sekund som helst plingar Jossa på dörren och så ska vi kolla på film och hon ska sova här.

Gone

16

16 16 16... 16 dagar kvar tills vi vid den här tiden sitter och äter jordens godaste pizza på katten (Gatto Nero) i Rimini! Jag har verkligen inte fattat att vi ska åka än men som jag längar. Snart är vi där. 16 16 16!


I gotta a feeling

Black Eyed Peas nya låt med David Guetta är stört bra!! Lyssna själva :-)


King of music

Jag ligger och kollar på Michael Jackson - The Dangerous Tour. Fyfan vad KUNG han var.
King of pop music


Göteborg

  • Jag var på Liseberg med Martin, vi var där i en och en halv timme och hann åka två saker... Men det var ändå sååå värt!
  • Sjukt långa arbetspass (17 timmar) men det är moneymoneymoney and me like.
  • Vi åt ihjäl oss på Läkerol, som på alla andra möten, och sen mår man inte så bra i magen.
  • Ett ord räcker: Agove!
  • Leif Pagrotsky var där och honom pratade jag en del med, haha. Han nådde knappt upp till ackrediteringsdisken ;-) Pratade även med Lena Adelsohn Liljeroth (vår kulturminister för er som inte visste) och hon var riktigt trevlig!
  • Fikade med gigantiska bullar och varje dag var det en ny smak. Att man kan variera bullar så mycket!
  • Flash mob med sillywalk, behöver jag säga mer? Gissa vilka som dog av skratt?
  • Ibland galet god trerättersmiddag och ibland inte lika god personalmat. Långkokt gårdsgrissida, någon som blir sugen? Tänkte väl det...
  • Kvällarna avslutades i skybaren med ett glas vin.
  • Behöver jag säga att jag gått upp i vikt när vi fikat minst två gånger om dagen? Nu blir det hårdträning till Rimini.

Och det var väl ungefär vad jag hade för mig i Göteborg.


.



I really wish I could blame you
But I know it's no one's fault
A Cinderella with no shoe
And the prince who doesn't know he's lost
He says these things were so familiar
Each goodbye, and just the same old song
But this time I will not surrender, cause I'm gone

RSS 2.0