We'll be back!

Eeeh, jag är hos Valentina med Angelie och vi skulle egentligen laga köttbullar och mysa.. Men nu råkade det bli så att vi bokade en resa i augusti. Der var ju verkligen inte meningen, men som Ennio säger "Ingen sommar utan Rimini"! Så nu ska alla vi åka ner 18/8-25/8 :-D Åååååh det är bara 18 dagar kvar!


Trött

Idag har jag jobbat 6.30 - 23.30, fyfaaan vad jag är trött! Så ni får höra allt om Gbg när jag kommit hem och vilat upp mig lite. Är hemma imorgon vid 22 :-) Har även sovmorgon imorgon ända till 7.30. Den var inte dålig!

Problem in paradise

Haha alltså, jag glömde ta med tandkräm och orkade inte springa över till mamma för att borsta tänderna så jag gick in i badrummet för att se vad som fanns där.
Jag hittade:

- Schampo, balsam och tvål
- Hand - och bodylotion
- Sykitt
- Skokräm
- Badmössa (wtf?)
- Hygienartiklar
- Morgonrock
- Tofflor

Är det bara jag som tänker att det borde finnas tankräm bland hygienartiklar? Jag öppnade den iaf och där i fanns det bomull och tops. Är det inte liiiite bättre att ha tandkräm än badmössa och skokräm?! Det känns som att det är något som folk glömmer lite oftare... Eller det kanske bara är jag.
Jag blev dock på bättre humör när jag fann ett kort där det stod att dom bjuder på ett glas vitt mouserande vin som finns på kylning i minibaren. Me like!


I min svit

AAAAAAAH, nu har jag precis kraschat i min säng i mitt stoooora hotellrum med utsikt över Liseberg hihi. En fin svit bor jag i helt ensam :-D Det här ska jag absolut kunna vänja mig vid! Och innan jag kom hit till rummet så var vi högst uppe här på Heaven 23 som ligger på våning 23 och åt gigantiska räkmackor som var hur goda som helst. Smakade heaven liksom, höhö.
Vi kom iaf hit till Göteborg strax efter 14 och åkte då direkt hit och började jobba. Möteslokalerna ligger i hotellet så det är väldigt skönt.

Nej hörrni, nu ska jag gå och borsta tänderna och så och sen krypa ner i en av mina sängar, ska bara välja vilken först ;-) Vi ska ses nere på frukosten halv 7 imorgon. Jag längtar, hotellfrukostar (om de är goda såklart) är ju något av det bästa som finns!

Natti


Häääär bor jag!

På tåget

Hallå :-)
Just nu sitter jag på tåget på väg ner till Göteborg. Vanliga X2000 var fullbokat så vi åker nåt annat som både kör en omväg och stannar på massa små stopp. Så det här tar 2 timmar längre, kul. Plus att det sitter ett mongo precis bakom som sitter och låter hela tiden, haha. Vi är iaf framme om typ 1.5 timme och jag börjar bli hungrig. Restaurangvagnen känns inte så lockande för den såg inte så fräsch ut. Och mamma är jätte tråkig och har suttit och jobbat sen vi kom på tåget kl 9 imorse. Kort och gott så är det inte speciellt kul att åka det här tåget, haha. Men jag tror att jag ska roa mig med facebook en liten stund :-)

See ya, don't wanna be ya!


Bättre bild än såhär blir det inte...

Söndag

Nu är hela familjen samlad här hemma i lägenheten, det känns som att det var ett tag sen. Snart ska jag och mamma åka till stallet och rida och ta in hästarna och så :-) Sen blir det hem och packa för imorgon ska jag åka till Göteborg och jobba där i veckan. Och det bästa av allt? Jag kommer hem på torsdag och det gör även mina babes från Italien!!

Igårkväll åt vi först massa, massa skaldjur ute på landet och sen åkte jag och Marc hem till stan. Jag åkte hem till Jossa där hon, jag och Marina gjorde fruktsallad och kollade på film. Frukt är godis, som vi sa igår ;-)

Nej nu sitter mamma och tjatar om att vi ska åka så jag ska byta om och sen ska jag tjata på henne att köpa glass till oss!


Fredagsmys

Hej hopp!
Idag har vädret varit sådär så vi har bara chillat hela dagen här på landet. Kollat lite film, spelat lite kubb och kört yatzy såklart. Sen på kvällen så åkte jag, Jossa och Tina in till Flygfyren och laddade upp för en helkväll med fredagsmys. Patrik och Marc kom över till Erikssons och vi körde Chicago, det har blivit lite av vår grej här ute haha. Och jag fattar inte, jag har helt plötsligt fått sån extrem otur i alla spel vi kör. Hela tiden, jag skojar inte! Men men, som vi kom fram till idag så måste jag ha tur i kärlek helt enkelt. Undrar bara när det hade tänkt börja..? Hahaha!


So do you



And if you want me to be real deep, I'll hook you up with som poetry
Roeses are red and violets are blue
They both look pretty good Baby but then so do you

Jag saknar er

Jag saknar mina favoriter som är i Italien och festar loss. Om exakt en vecka kommer dom hem, som jag längtar! Jag tror aldrig att vi har varit ifrån varandra såhär länge...


Lillördag igår

Igår efter att jag och mamma ätit sushi så mötte jag upp Linn och Anna och vi gick till Södra Teatern och delade på en flaksa rosé. Det var mysigt och lite senare kom även Nina, Jocke och Jesper. Efter ett tag flyttade vi ner till Mosebacke för ännu mer rosé och massa skitsnack. Riktigt mysigt var det och innan kvällen var slut så blev det såklart ett besök till donken. Där träffade vi lite fler av Jockes kompisar och jag fick sällskap av en kille till Mariatorget som jag inte minns vad han hette, men han berättade iaf om när han hade ramlat ner för bron övanför Debaser i Slussen och ramlat ner i vattnet. Ett under att han överlevt alltså.

Nu ska jag börja packa, för snart ska jag ta bussen ut till landet.
Ciao!


Jag och Linn på Södra Teatern


Jag och Nina på Mosebacke

We went Insane

Igår var ju vi som sagt på Grönan och det var helt stört roligt. Det var jag, Jossa, Linda, Marina, Andia, Patrik och Marc och sen på kvällen kom även Joel, Joels kompis Mattias och Chrille.
Ganska tidigt på dagen när vi åker Extreme så sitter jag, Linda och Jossa i en "vagn" och så hör man nån som skriker "Kerstiiiiiin, Kerstiiiiiin, Kerstiiiiiin". Vi kommer snabbt på att det är Patrik och jag bara viker mig av skratt när den snurrar som mest. Jag kunde knappt andas så mycket som jag skrattade, ni förstår inte hur kul det var! Och han skrek verkligen under hela åkturen. Sen blev det liksom en grej att skrika "Kerstiiiiin" varje gång vi åkte nåt eller bara man skulle ropa på någon.
Jag åkte Insane för första gången och jag och Jossa stod och skrämde upp varann som bara den innan. Fyfan vad rädd jag var alltså. Och Jossa skrek sönder sig i första svängen ner hahaha. Men den var sjukt kul och vi lyckades även lura med fegisen Chrille i den.

Kort och gott så var det en av de bästa dagarna den här sommaren och det var länge sen jag hade såhär roligt. Vi stannade tills dom stängde och då drog vi vidare till donken innan alla åkte hem :-)



In till stan



Nu ska jag in till stan och träffa Bella!
Tschüs

...

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

"Hejsan jag har kört på ett djur"

Hallå =)
Igår liftade jag och Marc med Chrille hem från landet, så det var vi tre och Jossa som hade party i bilen hela vägen hem. Han kör ju som en jävla galning, inte konstigt att han körde på en grävling här om dagen.. Och jag tycker att jag brukar köra snabbt, men jag kör iaf inte 140 km/h och gör kalle-bråttom-omkörningar. Det kommer inte dröja länge innan han kör på ett till djur eller får körkortet indraget!
Nej, nu skojade jag bara. Jag var ju tvungen att hälsa mina nya läsare Lelle och Tina välkomna genom att skrämma dom lite ;-) Han kör riktigt bra om jag ska vara ärlig. Nu var jag rolig va? Hahah!

Imorgon ska vi gå på Gröna Lund och jag är sjukt taggad. Insane - here I come! Hehe nä men nu ska jag gå och lägga kameran på laddning. Ha en fin kväll alla ni :-)

Malin

Visste du att...

  • Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen
  • Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt
  • Längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3
  • Lårbenet är lika hårt som cement
  • Tjejers hjärta slår fortare än killars
  • Tjejer blinkar 2 gånger oftare än killar
  • Vi använder 300 muskler för att hålla balansen

Tjejer har redan läst klart
Killar tittar fortfarande på sin tumme


Städa?

Nej hörrni, vad säger ni? Ska jag städa mitt rum idag? Haha.




The Notebook


Uppe på landet

Hej :-)
Igår var jag och Linn och tog en after work eftersom vi har jobbat så flitigt den här veckan. Sen insåg jag att jag skulle sova ensam hemma och det är något av det värsta jag vet, så jag fick ryck och tog bussen upp till landet. Klockan 1 var jag framme och då kom Marc, Patrik och Chrille och hämtade mig. På vägen till Norrtälje hade dom kört på en grävling och det läckte spolarvätska från bilen. Och på vägen tillbaka höll dom på att ringa runt till polisen och grejer för att berätta. Jag garvade varje gång dom ringde och sa "hejsan jag har kört på en grävling". Hahaha, det är fortfarande kul! Vi åkte iaf hem till Patrik och kollade på Tretton medans grabbarna körde poker.

Idag har det varit kanon väder här uppe på landet så vi har legat nere på bryggan och solat och badat och åkt båt med ring och wakeboard. Precis som på den gamla goda tiden. Och jag skulle som vanligt lyckas med att göra den värsta vurpan från ringen så nu sitter jag här med mina blåmärken.. Det är en vanlig syn nuförtiden!

Ikväll ska vi alla åka in till Norrtälje och gå på bio. Fast först ska vi självklart förbi Flygfyren och ladda upp med massa godis :-D



Marc och Patrik på bryggan på midsommar


Jag och Camilla på verandan, också på midsommar

Harry Potter

Ok nu ska ni få skratta lite!
Igår efter att jag jobbat mötte jag upp Madde för att gå på Harry Potter premiären, haha. Folk var helt galna och hade klätt ut sig och grejer och där kom vi, som egentligen inte brydde oss så mycket. Vi var på Rigoletto i salong 1 som har 918 platser för att vara exakt. Och det var fullsatt. Precis innan filmen ska börja sitter alla och skriker och det kommer ut en bio-kille och ställer sig på scenen.
Bio-killen: Nu ska vi alldeles strax sätta igång filmen men innan vi börjar ska vi bara lotta ut den här! (Visar en skylt, typ, med Ron på). Det är någon här framme som är den lyckliga vinnaren. Den som vinner sitter på stol 170! Kan vinnaren ställa sig upp?
Det går några sekunder.
Jag: Varför är det ingen som ställer sig upp?
Madde: Hahaha Malin det är ju du för faaaan!
Jag ställer mig upp och ser att det står 170 på min stol. Jag och Madde viker oss av skratt. Vad är oddsen liksom? Så efter filmen var det bara att bära hem Ron och nu står han så fint i mitt rum. Tror dock att jag ska sälja honom på e-bay eller nåt, haha.


Ron :-D


Jag och Ron! Haha, ja han är gigantisk. Jag som ändå är 1.73 lång

Hejsan!

Uppdateringen fortsätter att vara kass! Fy på mig. Men jag lovar att skriva lite senare idag, för nu ska vi ut och äta. Jag har en rolig sak att berätta så håll ut :-D

Love
Mal

Aj äm alajv

Otroligt dålig update de senaste dagarna, förlåt förlåt förlåt. Det är illa när man får sms där folk börjar undra om man verkligen lever. Men jag kan glatt meddela att jag faktiskt gör det, för vet ni vad jag har gjort ikväll? Jag har varit på Britney och det hur grymt som helst. Hade ju fått gratis biljetter så jag hade bjudit med Marc, Jossa, Nina, Joel, Patrik och Marina.

Annars de senaste dagarna så har jag varit på landet och njutit av min ledighet. Åkte hem igår igen och idag har jag jobbat hela dagen. Och det ska jag göra imorn med så nu ska jag sova. Ni vet att jag lever iaf.

Over and out


Vi hade såklart med oss ett snyggt lakan som vi skrev på och hängde upp ;-)


Britney I'm pregnant


Och så hade vi med kikare, haha


Killarna hänger upp lakanet

Thank God It's Friday

Idag började jag som sagt jobba kl 8. Det var ganska enkelt, jag skulle helt enkelt vara promenadguide från deras hotell till möteslokalen. Väl där hjälpte jag till med akrediteringen och fick sen lite frukost.
När jag slutat åkte jag till mammas jobb och satt där och spelade spel på hennes data och väntade på att vi skulle gå och äta lunch. Vi gick till nåt som hette Pong och åt supergod thaibuffé.
Efter det mötte jag upp Linn och vi fyndade lite inne på MQ och sen åkte vi högst upp på Åhléns och fikade. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och det ska bli kul att jobba tillsammans i veckan!

På kvällen åkte jag och mamma ut till stallet och jag red lite. Sen hem snabbt och byta om och så gick vi ner och satte oss och åt sushi och drack vin. Vi firade att det är fredag och att vi jobbat duktigt i veckan ;-) Jag räknade ut att jag jobbat 54 timmar, den ni!
Sen gick vi och hyrde film och köpte Ben & Jerry's och ostbågar. Vi hyrde Revolutinonary Road som inte var så jätte bra.. Mest konstig.
Jag hade fått inbjudan till nya nattklubben Nype som öppnar ikväll, men jag kände verkligen inte för att gå ut! Det passade bättre med en hemmakväll kände jag :-)


Nu ska jag gå och sova, känner mig helt snurrig i skallen efter den här veckan. Kan säga att helgen är väldigt efterlängtad!



Jag och Limpan på roadtrip!

Britney

Jag glömde berätta en sak igår.. Jag har fått gratis biljetter till Britney på tisdag, hur många jag vill! Wooohooooo! Brittan, here I come.


Torsdag

Jag. Är. Död.
Typ.. Är sjukt trött trots att dagens jobb varit rätt chill. Först fixade vi lite inför ett möte imorn och sen satt jag och pratade med 2 väktare ett tag. Efter det åkte jag på middagskryssning och det enda vi gjorde var att sitta och äta en trerättersmiddag. Najs att få betalt för det.

Sovaaaaaaaaaaaa, börjar 8 imorn. ZzZzzZzz

Hard work work

Home, sweet home.

Jag har jobbat hela dagen idag med och kl 19.28 gick tåget hem till Stockholm. Somnade väldigt snabbt och sov i 2 timmar innan jag vaknade igen.

Även om det är väldigt jobbigt att jobba med det här, så är det otroligt roligt. Jag och Anna har fått oss många skratt, bland annat åt namn som typ Kukenheim.
Sen skulle vi hitta en kille och lämna en badge till honom. Jag hade en klar bild i huvudet av honom och tänkte att det skulle bli piece of cake. När alla delegater kommer ut så får jag syn på min man och frågar vad han heter. Fel namn. Jag kollar vidare och ser att 75% av alla ser exakt ut som den mannen jag sökte. Så jag gick och frågade Anna om hon kunde säga hur han såg ut, så vi hade samma uppfattning. "Vitt, ruffsigt hår, glasögon och en röd slips". Ja, precis som alla såg ut. Och sen kunde vi ju inte komma ihåg vilka vi frågat och det är ju inte ok att fråga samma person 2 gånger på 5 min vad han heter, haha. Så vi två smög runt och försökte hitta vår man genom att diskret kolla på allas namnbrickor. Vi hittade honom tillslut iaf ;-)

Imorgon är det jobb igen. 13 - 22 denna gång, men jag ska åka tidigare och äta lite lunch. Ibland är personal maten sjukt god, ibland är den det inte. Ett exempel är första middagen i Lund då det serverades potatismos och någon typ av kalops. Potatismoset smakade bara smör och hade konstig koncistens. Dagen efter hittade jag vår meny och såg att "potatismoset" egentligen var potatispuré blandat med syrad grädde, haha yummie.

Nej hörrni, det är en dag imorgon också. Time for bed.
Natti


Om ni undrar vad jag håller på med..

Lund

Jobb, jobb, jobb och jobbl. Behöver jag säga att jag har jobbat?
Jag kom ner hit till Lund med tåget igår vid 14 och gick direkt då till AF Borgen och började jobba. Eller, jag började med lunch och 3 olika sorters tårtor ;-) Sen stod jag i ackrediteringen hela kvällen. Kort och gott så slutade jag 22.30 och sen åkte jag till hotellet och somnade direkt.

Imorse var det frukost kl 5.45, fyfan det var inte kul att gå upp! Men frukosten var underbar och jag tryckte i mig massor. Kl 7 började jag jobba på Lunds Universitet och där har jag jobbar med ackrediteringen hela dagen med. På lunchbuffén för alla delegater så hade dom hyrt in någon slags underhållning som jag och Anna inte kunde sluta skratta åt! Det var en orkester och 4 tjejer som dansade, men som verkligen inte kunde dansa! Sen slutade vi vid 20 och jag gick förbi Hemköp och köpte med mig lite godis och Cola. Så nu sitter jag här på mitt rum och kollar på tv. Tror att jag ska ta en dusch och sen sova. Kl 6.15 är det frukost imorgon, woho!

And I'm out

Hej.
Jag heter Malin och jag har två blåmärken i ansiktet och ett stort sår på knät. Ja ni läste rätt, ansiktet. "Varför det?" kan man ju då undra.. Jo, för att jag är extremt klantig och har en förmåga att ramla.


Lund imorgon

Imorgonbitti tar jag tåget ner till Lund för att vara där och jobba i några dagar. Det ska bli sjukt jävla skönt att komma härifrån ett tag, jag orkar bara inte mer! Jobba på dagarna och sen sköta mig själv på kvällarna, underbart. Sen är det inte helt fel att jag bor på ett fint hotell mitt i stan också.

Jaja, nu ska jag börja packa lite.
Pok


Jag och Val, när vi kom på att vi skulle börja blogga ;-) <3

=)

Jag tror jag har en plan. Planerad och klar in i minsta detalj. Nästan.
Over and out.

Min mörkaste hemlighet.. Almost

Hej hej hallå.
Mina fina vänner har precis åkt härifrån och jag är ensam hemma. Och jag som är mörkrädd och tycker det är läskigt att gå och lägga mig helt själv i den här lägenheten. Hjälp! Jag vågade inte ens gå på toa utan att ringa upp Angelie och Valentina för stöd om någon skulle ha gömt sig där inne. Och jag kommer inte våga gå och lägga mig på ett tag heller, haha. Jag vet att jag är lite geeky, men sån är jag. Så nu blir det ytterligare en film och om ni inte har något bättre för er får ni gärna ringa och smsa så jag får lite sällis. Och om det faktiskt har gömt sig någon under sängen eller i garderoben och jag dör så ska ni veta att jag älskar er alla!

Love


Billy Brown & Bob Black

Hahaha jag måste bara lägga in en sjukt kul video som Jocke är med i. Jag och Valentina ska också göra nåt sånt kul. Nån gång...


Royal Garden

Igår var vi ute och firade Filippas 18 års dag :-) Vi var på Royal Garden och det var riktigt trevligt. Lite tråkigt att det knappt var nån som dansade, förutom två st som dansade jätte konstigt haha.

Nu kommer Valentina snart hit, eller jag kanske ska säga Valle ;-) och vi ska äta middag och köpa upp massa gott. Lite senare kommer även Anna, Jesper och Vicky hit. Det blir nog mys.

Puss på er










Sjukt

Haha jag måste bara berätta om kvällens roligaste. Jag ser en kille som jag känner igen men som jag verkligen inte kan placera. Sen kommer han fram och hälsar och säger sen "jag känner igen dig..". Vi försöker komma på varifrån det kan vara. Niklas hette han btw.
Niklas: Vart bor du då?
Jag: Mariatorget
Niklas: Aah, en hemmafest på Mariatorget? Är det därifrån?
Jag: Njaa.. (tänkte att jag har ju aldrig varit på hemmafest vid Mariatorget)
Niklas: Joo! En lägenhet på Mariatorget, i ena sovrummet hade de lagt fullt med madrasser och så bjöd de på allting! Och sen kom tjejens farsa hem mitt i alltihopa och var asskön.
Jag: HAHAHA men det var ju min fest!!
Niklas: Va? Och din brorsa visade oss runt i lägenheten?
Jag: Ja, min 18 års fest!

Hur jävla sjukt är inte det? Det var ju liksom över 1 år sen, haha!
Nu ska jag sova.
Natti

Grill & Chill

Hej hopp.
Igår var det jätte trevligt hos Erik, vi var ett gäng som grillade och chillade. Erik och Simon spelade gitarr så stämningen var på topp.
Sen frammåt småtimmarna när jag skulle röra mig hemmåt så insåg vi att nattbussen inte gick och tunnelbanan hade slutat gå. Och jag var den enda som skulle in till stan. Innan hade Erik kollat mina bussar och sagt att dom gick hela natten, men när jag skulle åka så sa han "Ojdå, jag missade visst det där glappet på 3 timmar.." hahah. Jag kollade sl från min mobil och lyckades hitta en buss som gick 10 min senare. Så det var bara att rusha till Brommaplan och jag hann på minuten. Väl framme i Centralen så går det såklart inget hem till mig, så jag bestämde mig för att gå. Vilket tog exakt 25 minuter när jag gick långsamt och stannade en del. Man blir verkligen bortskämd med tunnalbanan!

Nu sitter jag och slänger i mig lite mat, de ringde nämligen från jobbet för en stund sen och undrade om jag kunde komma och jobba. Så kl 15.30 ska jag vara på regeringskansliet och jobba :-)
Hejs


Det här måste ha varit gårdagens låt!

Torsdag

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har varit på gymmet, den ni!

Nu kom jag precis hem från stallet och ska bara tvätta av mig och byta om för sen ska jag till Erik där vi börjar kvällen med att grilla. Ska även möta upp Nina, som precis kommit hem från Berlin, och Linn på vägen.

Nu börjar jag få lite bråttom så ha en grym kväll alla :-)


Jag och Val på Laroy igår!

What a day!

Herregud vilken dag! Klockan 7 befann jag mig i stadshuset och kl 7.30 hade jag redan fått skavsår. Jag jobbade till 18 och under den tiden satt jag bara ner under lunchen i pricip, som jag hade i en halvtimme. Som mina fötter värkte alltså. Men riktigt roligt har det varit och jag längtar redan till nästa gång jag ska jobba. Oj vad fel det lät att säga så, men jag tycker faktiskt det. Tur att jag jobbar varje dag nästa vecka :-)

På vägen hem så hämtade jag min mobil som äntligen kommit, så nu är jag fullt kontaktbar igen! Sen vart det hem och vila fötterna i några timmar...

Valentina kom hem hit innan vi tillsammans började röra oss mot Stureplan där vi mötte upp resten. Jag fattar fortfarande inte hur jag orkade gå ut ikväll, men iallafall så hade bl.a. Stefan och Niklas ett event på Laroy och vi hade lovat att komma dit. Det började med modevisning och sen öppnade de alla dansgolv. Och vilket jävla drag det var ikväll, hur mycket folk som helst! Men vi är ju VIP och fick gå före alla i kön ;-)
Samir spelade på stora dansgolvet och det var sjukt bra musik. Synd att det var så galet varmt så man knappt pallade dansa.

Nu känner jag att jag går på övertid och att det är dags för mig att sova. Om bara dom där jävla "#@&% som spelar ashög musik och skriker här utanför kunde hålla käften! För det finns inte på världskartan att jag sover med stängda fönster!

Godnatt!

RSS 2.0