Natti

Jag börjar jobba kl 7 imorgon så jag tror jag ska gå och lägg mig. Även fast jag är sjukt pigg.
Tjo.

Måndag

Idag mötte jag Frida vid 12 och vi köpte sushi och gick ner till Gamla Stan och satte oss vid vattnet och åt den. Det har varit helt galet varmt idag, så vi pallade inte sitta så länge i solen. Vi gick istället in till t-centralen för jag var tvungen att köpa massa saker nu tills jag börjar jobba. Vi sprang runt som galningar, men det var det värt för vi hittade allt vi skulle ha tillslut :-) Sen köpte vi iskall dricka och satte oss på de röda alkis bänkarna och solade ett tag.

Efter det åkte jag till Medis och mötte upp Linn och vi gick bort till Amex's kontor för ett personalmöte. Det gick bra och det känns som att man har lite koll på vad man ska göra nu, haha.
Sen gick jag och satte mig hos mamma ett tag och drack choklad, åt jordgubbar, busade med Toruns hund Corri och väntade på att mamma skulle jobba klart.

På kvällen åkte vi ut till stallet och jag red ut barbacka i så lång tid som vi får rida (30 min skritt). Om en vecka ska vi tillbaka till kliniken, hoppas hoppas att han har blivit bra då!



Pictures

Bilder från i torsdags när vi hade picnic på bryggorna i Hammarby Sjöstad!









Jag saknar dig, bästa vän <3



Jag sådde några blommor, en för varje vän
jag tror det var fyra men särskillt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
fast på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log
Sen kom regnet med moln stora grå
nästa gång jag fann dem var det bara två
Sen kom solen med allt ljus den har
men nu plötsligt stod det bara en ensam blomma kvar

Du härdades i solsken, du drunknade i regn
men en sak är säker, Du är en riktig vän


Kompis sökes!

Hej! Mitt namn är Malin och jag är en tjej på 19 härliga vårar. Jag gillar att måla hästar, helst svarta. På fritiden brukar jag gå klädd i lack och läder och vågade kläder. Men det är det inte så många som vet om. Jag söker en kompis, tjock eller smal spelar ingen roll, som vill åka utomlands med mig någon av de två sista veckorna i augusti? Jag är rätt så snäll och bits bara ibland.
Nu skojade jag ganska mycket. Men är det någon som är sugen på att försöka hitta någon resa och åka med mig då?

PUSS


Marathon!

Idag vaknade jag och Madde vid 12 och gick upp och åt frukost framför Harry Potter och hemligheternas kammare. Vi ska vara nördiga och gå på premiären (ja, vi har redan biljetter...) och vi tänkte se alla filmer innan dess. Så man hänger med helt liksom.
Och jag vet, det borde vara förbjudet att sitta inne en sån här dag, men vi pallade verkligen inte gå ut. Det var helt enkelt för varmt! Vi var ute och hyrde Harry Potter och fången från Azkaban, den enda vi inte hade, och så handlade vi lite mat. Under den tiden höll vi på att dö och längtade hem igen.
Iaf så slutade det med att vi såg alla Harry Potter filmerna, vilket vi egentligen tänkt göra på flera dagar... Men vi hade jordgubbar, chips och tacos och klarade oss rätt bra på det! Både jag och Madde har haft lite smått ont i magen hela dagen (fint rim) så det satt fint med en hemmakväll med film.

Nu ska jag sova. Och jag kommer svettas ihjäl, det är så sjukt varmt i mitt rum! God natt.



Och ja, Harry Potter är fett cool!

1års jubileum på 360

Igår mötte jag upp Madde och vi la oss och solade i Tanto. Det tog bara en timme innan vi tröttnat och tyckte det var för varmt så det blev en promenad hem hit. Vi chillade här ett tag innan vi gjorde oss iordning. Kl 20 gick vi ner och satte oss på sushirestaurangen här nere och åt sushi och drack vin.

Tidigare på dagen hade vi letat runt lite efter nåt att göra på kvällen och hittade 360's 1års jubileum. Tidiga gäster fick "dirtybags" och det var massa annat skoj så vi bestämde oss för att gå dit och vara tidiga. Det var stört mycket folk som köade, men vi trängde in oss med killarna som stod längst fram och gick in. Vi fick våra "dirtybags" och min innehöll 1 skiva, inbjudan till Spotify, raggningsrepliker och en värmande och ätbar massageolja med jordgubbssmak. Maddes innehöll samma saker fast hon fick ett kärleksspel istället för massageoljan.
Vi hängde lite med killarna vi gick in med, men hade också kul med en del andra mongo-killar haha!

250 kg kärlek stod på scenen lite senare mot kvällen, typ vid 12 och jag och Madde fick ryck och skulle absolut stå längst fram trots att vi inte visste vilka det var. Bandet går på och sångaren börjar direkt med att skrika "Får jag höra alla tjejer säga BAAALLLEEE?!" och "Får jag höra alla killar säga MUUUUS?!". Sen började dom sjunga massa sexsånger, haha. Vi tröttnade efter 3 låtar och märkte då att det bara kommit dit mupp-folk som skulle lyssna på bandet. Vi tog vårt och gick till donken istället. Sen gick vi hem och la oss i min säng och satte på Harry Potter och de vises sten. Och efter det slocknade vi båda men jag vaknade snabbt av att Madde pratade i sömnen:
"Malin, vi måste ställa klockan på halv 7 - 7. För det är gratis inträde innan halv 7!"


Jag och Madde <3


Några av killarna, haha


Jag och mongo-Madde? :P


Och vi skrev såklart upp oss på gratis guldmedlemskap :-D

Enoooying

Jag är så sjukt irriterad på min mobil! Så imorse klickade jag hem en ny. Jag får inte sms som folk skickar, den stänger av sig själv hela tiden speciellt när man ringer, folk som ringer hamnar hos telsvar fast mobilen är på och mina sms eller när jag ringer kommer inte fram. Så om jag inte svarar er så vet ni varför.

Världens finaste


Dreams are coming true - every day

Jag har precis kollat klart på de sista avsnitten av One Tree Hill säsong 6 och jag har seriöst gråtit mig igenom det sista avsnittet. Inte för att det var sorgligt, utan tvärtom. Och det var hur bra som helst, jag trodde ett tag att det var sista avsnittet någonsin men sen såg jag att det kommer tillbaka i September. Tur för mig!

Annars så spenderades kvällen på en brygga i solen i Hammarby Sjöstad. Några brudar saknades, men det var kul ändå. Underbart att få träffa alla igen efter diverse resor! Jag skulle verkligen inte klara mig utan er.
Vi hade med oss lite mat och massa gott så vi satt där och snackade skit tills långt efter att solen gått ner. Och mer sånna kvällar blir det garanterat i sommar!


Michael Jackson - R.I.P.

Jag kan inte fatta det, kungen av pop är borta. Michael Jackson har förändrat världen! Så jävla hemskt..
Rest in peace <3




Torsdag

Tjo!
Jag kom precis hem från stallet, var där riktigt länge idag. Tro mig, man kan gå runt i stallet hur länge som helst utan att egentligen få något gjort, konstigt det där... Jag tog världens finaste bild på min älskling idag som jag lägger in senare ikväll!

Kvällen igår var rikigt trevlig. Det började på Garant festvåning där jag och Val blev filmade och intervjuade och lite så. School's Out var det som höll i det och det var dom som fixade våran studentskiva, några som jag verkligen kan rekommendera!
Vid halv 12 åkte vi vidare in Laroy och fortsatte kvällen där. Väldigt lyckad kväll och stort tack till School's Out för allting :-)

Nu ska jag ta ut Dennis på en promenad och sen ska jag hem och fixa lite. Vi ska ha picnic ikväll vid vattnet, myyys! Oups nu har jag båttom, later!

En lång dag igår

Igår var det ingen bra uppdatering, sorry. Jag hade fullt upp hela dagen och var uppe redan kl 6. Jag och mamma åkte med LeMarc till Stav för att kolla så allt var ok nu när vi börjat sätta igång honom. Han gick jättebra hela tiden fram till böjprovet och då var han tvärhalt. Så det var bara att ge honom nya sprutor och åka hem med medicin och vila i 2 veckor...

Sen åkte jag hem och duschade och bytte om snabbt för kl 12.30 skulle jag fixa mina naglar. Valentina kom och mötte upp mig och höll mig sällskap. Efter det gick vi och kollade lite i affärer och sen köpte vi med oss mat som vi satt och åt i Kungsan. När vi tröttnat på solen blev det en promenad som slutade i Slussen.

När jag skulle åka hem så ringde jag Madde som var på Skansen för dom skulle gå på Allsång på Skansen. De hade köat sen kvällen innan och sovit över där och var därför först i kön. Jag skulle ha följt med men kunde inte eftersom jag följde med mamma på morgonen. Men iaf så fanns det en plats kvar på deras bänk så jag skyndade mig till Skansen och hann precis till genrepet kl 17. Sen spenderades resten av kvällen där och det var riktigt roligt! Vi hade ju platser längst fram så det var nice :-D Artisterna var Tomas Ledin, Måns Zelmerlöw, Owe Törnqvist (?), Henrik Dorsin och nån tjej som jag inte vet vad hon heter.

Nu ska jag hoppa in i duschen, för ikväll ska jag och Val iväg på äventyr!
Keep ya updated!



Madde & Jag <3


Måns på genrepet


Tomas Ledin, sjukt cool!


Henrik Dorsin, haha!


Måns & Tomas Ledins duett

Soulmate



Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

One Tree Hill <3

Gaah, jag kan verkligen inte hålla mig längre. IPRED är fucked och nu blir det lite One Tree Hill. Även om solen skiner ute och blabla.


Måndag

God morgon? Njaa, kanske inte riktigt.. Jag somnade vid 4 inatt och insåg då att det här är sista dagen (typ) på ett tag som jag inte hade någon tid att gå upp till. Jag satte mobilen på ljudlös och vaknade vid 12. Sen låg jag bara och chillade i sängen och halvsov, hur skönt som helst. Så det slutade med att jag gick upp vid 14.

Nu håller jag på och försöker få tag på Valentina, verkar som vi går om varandra. Jaja om du läser så RING MIG :-D


Part 2

Det slutade med att jag tog med mig Dennis och åkte hem själv. Efter problem med motorn och lite sådära så kom jag hem. Jag tänkte lägga mig i sängen och dra igång en film vid 12 och nu tänkte jag dra resten av Frankrike/Spanien resan för er.

Dag 3 Lördag 13/6, Banyuls sur Mer
Jag var uppe med tuppen (nästan) den här dagen med, frukost kl 9. Jättepigg var man inte, men vad gör man inte för god frukost och en dag på stranden? Så där låg vi och stekte hela dagen, med pizza och glass paus såklart. Himlen var klarblå så det var rätt skönt att det blåste lite nere vid vattnet.
Vid 19 var det gemensam middag igen för alla på hotellet. Det dukades upp en underbar buffé och sen blev det tiramisu till efterrätt. Efter middagen gick jag, Andrea och Gustav ner till stranden för ett kvällsdopp. Dock slutade det med att det bara var Gustav som badade. Sen kom resten av "ungdomsgänget" ner och vi satt och snackade på stranden ett tag. Efter en stund gick vi upp och såg att det var fest uppe på torget så vi stannade och dansade ett tag innan vi började röra på oss. Hamnade på nåt som hette Le Pirate, typ. Vi tröttnade rätt fort och jag och Andrea var hungriga. Vi två lyckades ta oss till en kiosk som gjorde sandwiches. De hade stängt med vi lyckades på nåt sätt kommunicera med dem och gick därifrån med 3 gigantiska, sjukt goda mackor som räckte till hela gänget.
Vid typ halv 1 efter att Marc styrt lite så blev det hemgång till hotellet. Där sa vi hejdå till varandra eftersom vissa skulle åka hem sjukt tidigt nästa morgon.














Dag 4 Söndag 14/6, Banyuls sur Mer & Platja D'Aro
Dagen började med ännu tidigare uppgång, klockan 8. Det var marknad som vi såklart var tvugna att spana in. Jag hittade en jättesöt klänning som fick följa med mig hem.
Vi skulle köra till Spanien och Platja D'Aro och tänkte göra det tidigt så vi fick en dag där med. Vi började åka vid 10, men det var sjuka köer vid tullen och sen tog det en evigheeet att hitta till hotellet eftersom gpsen gått sönder. Så det slutade med en eftermiddag på stranden och lite tapas på det. Vi var 11 personer som åkte vidare dit och vi trodde att det skulle vara en lite håla. Så fel vi hade, det  var ju ett riktigt nice ställe!
Blev en lugn kväll med middag på en trevlig restaurang och tidig hemgång.






Dag 5 Måndag 15/6, Platja D'Aro
Dagen spenderades på hästryggen! Jag, mamma, Åsa och Andrea åkte ut till ett ställe uppe i bergen där vi hade bokat ridning hela dagen. Jag fick en sjukt söt häst vid namn Mambito. Vi red totalt i 5 timmar i hettan med en timmes paus för picnic och bad i en lagun. Andrea var dock rädd för krokodiler, haha. Den sista timmen var nästintill plågsam, även om det var riktigt roligt. Jag fick värmeutslag på benen.. Sen vart det racerfart till närmsta mack för att köpa iskall Cola och chips.
Vi körde hem till hotellet igen och firade Åsa, det var nämligen hennes födelsedag. Det blev presentöppning och champagne innan vi rörde oss ner till restaurangen för middag. Eftersom jag klarat mig från att bli magsjuk på hela resan med skaldjur och allt tänkte jag att det var dumt att bli det sista kvällen. Så jag körde safe och beställde in pasta med pesto. Gissa vem som låg och spydde hela natten?




















Dag 6 Tisdag 16/6, Platja D'Aro & Stockholm
Vid 9 gick bilen till Gironas flygplats. Jag sov mest eftersom jag fick max 2 timmars sömn natten innan. Fick i mig lite pizza på flygplatsen innan planet gick. Vid 11 lyfte vi och jag slocknade såklart direkt. Sen vart det raka vägen hem till Stockholm från Skavsta och där tog resan slut. Det har varit underbart och sjukt roligt. Det är inte ofta man åker iväg ett gäng på 36 pers!

Jag beundrar er som pallade läsa allt, om det nu var någon som gjorde det.. Sängen kallar, god natt på er!

Update

Hej hopp.
Jag är fortfarande ute på landet, vi håller på och försöka bestämma när vi ska åka hem. Det är bara jag, Marc, Challe, Andia och Dennis kvar nu. Jag vill chilla här hela dagen, käka pizza till middag och åka hem typ vid 9 ikväll. Marc tycker det är onödigt och tycker att vi ska åka imorgon efter frukosten isf. Det tycker jag är onödigt. Så då säger han att vi lika gärna kan åka nu. Och för Challe och Andia spelar det ingen roll. Vi får helt enkelt se hur det slutar...

Ps. jag har glömt kamerasladden hemma så ni får se bilder från midsommar när jag kommer hem. Om det är idag eller imorgon är det ingen som vet.

Helgens låt


Rap das Armas - Tropa de Elite

I brist på annat

1. Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän? Nej
2. Har du blandat mediciner med alkohol? Jag åt penicillin & fyllde faktiskt år..
3. Vilken färg har din mobil? Svart & typ lila

4. Gillar du att läsa? Ja, om jag inte är tvingad till det
5. Har du något husdjur? Yes, Dennis & LeMarc. Hund & häst
6. Äger du ett par vita string? Ja
7. Har du någon hemlig dröm? Ja

8. Isåfall, vad? Den är ju hemlig..

9. Favorit godis? Choklad oftast

10. Hårfärg? Blond

11. Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar såklart

12. Framför eller bakom kameran? Framför

13. Tycker du om kanelbullar? Jadå, men de godaste finns ju inte längre..
14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? Singel och sökande (8) Haha, nej

15. När fyller du år? 18 april

16. Vilken färg är det på dina väggar? Vet inte vad den heter..

17. Spelar du något dataspel? Haha ja kanske lite..

18. Isåfall, vilket/vilka? The Sims 3

19. Vilken musikstil? Lite av varje

20. Favoritfärg? Jag har verkligen ingen

21. Går du på någon sport? Rider & dansar
22. Vilken färg har du på dina sockar just nu? Vad är sockar? 

23. Vad sa du senast? "God natt, ses imorn"

24. Favoritmat? Grillat & italienskt

25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? Slumdog Millionare

26. Hur mycket shoppar du för varje månad? Beror på hur mycket pengar jag har

27. Har du en egen digitalkamera? Ja

28. Vad ser du utanför ditt fönster? Skog, hus, väg, gräs, allt möjligt

29. Vad har du på dina väggar? Tapeter, hyllor och tavlor

30. Har du många bilder på din data? Rätt så många

31. Vem ringde dig senast? Patrik

32. Vad står det i ditt 48:onde sms? "Vadå leka? ^^ <3"

33. Och vem är det ifrån? Jossan

34. Har du körkort? Oh yes
35. Vad åt du senast? Godis, Marabou sommar och chips och dipp
36. Gillar du skolan? Verkligen inte

37. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? Rap das Armas - Tropa de Elite

38. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? Min klocka, men den räknas kanske inte som smycke
39. Om jag säger va, så säger du...? Va?

40. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? blogg.se
41. Längtar du till något? Ja

42. Om ja, till vadå? Till min operation, konstigt nog. Och att ta av tandställningen

43. Vem pratade du senast med på msn? Jocke

44. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? Väggen

45. Gillar du att bada? Ja

46. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? Ibland
47. Har du någon dricka nära dig just nu? Nej
58. Vad ska du göra idag? Inte så mycket kvar av dagen..
59. Hur svarar du i hemtelefonen? "Hej det är Malin"
60. Hur svarar du i mobiltelefonen? Beror på vem som ringer, oftast "Hallå"
61. Ringer du mycket? Nja
62. Från mobil? Ja
63. Vem ringde du senast? Olw's kundtjänst, haha. Ingen krydda på chipsen föfan!
64. l timmar sömn inatt? Va?
65. Sover du ensam? Med Dennis
66. Vad ser du fram emot? En grym sommar
67. Vad vill du ha just nu? Kärlek och grymt väder
67. Vem hånar du? Öh
68. Vem saknar du mest? Det ni
69. Gillar du någon? Alla mina vänner
70. Vem stör du dig på? Det finns en del
71. Vem vill du sova bredvid inatt? Det ni
72. Vilken buss åker du oftast? Kanske 43an
73. Vilken årstid är det nu? Sommar
74. Har du varit kär? Ja
75. Är du kär nu? Nej
76. Är du en bra partner? Ja det tror jag
77. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja
78. Hur mycket är klockan nu? 02.07
79. Är du polare med grannarna? Ja
80. Har du varit utomlands? Självklart
81. Var är dina syskon just nu? I sin säng antar jag
82. Vilken tid gick du upp imorse? 11.50
83. Vad gjorde du kl 2 inatt? Badade
84. Vad är det första du gör på morgonen? Går upp ur sängen?
85. Vad ska du göra efter det här? Sova (!)



Hair-doo och ollade korvar

Alla sitter här runt mig och undrar om jag bloggar. Så jag får väl ta och göra det. Tänkte börja med att hälsa till Micke, vill du ha en hair-doo? Kotlettfrilla eller bara kammat? Och kanske en ass-doo när vi ändå håller på? Sen ska jag hälsa till Åsa och Gäsis också. Igår var det riktigt trevligt och vi åt ollade korvar till middag. Iallafall enligt Micke. Nu blev det väldigt internt här, men vi lever vi ute på landet också. Nu ska jag iväg och rätta tipspromenaden, tjo.

Glad midsommar!

Hej!
Igår åkte jag ut till landet och har inte haft så mycket tid till att skriva.. Jag har iaf precis ätit frukost, färska jordgubbar, underbart. Vädret är väl inte det bästa, men jag hoppas fortfarande på att solen ska titta fram under dagen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och vid 12 ska jag köra in till Norrtälje och hämta Camilla som kommer hit. Kl 13 är det sillunch som lutar åt att bli inomhus och kl 15 ska vi ner till midsommarstången och dansa. Och ikväll är det självklart fest på Haget som gäller. Ett ganska typiskt midsommarfirande!

Jag ville bara önska er en grym midsommar!


Jobb

Såg mitt första schema nu och jag har ett pass som är 7.15 - 22.
Herregud döda mig.

Part 1

Okey, nu kör vi. Banyuls sur Mer och Platja D'Aro.

Dag 1 Torsdag 11/6, Banyuls sur Mer
Planet gick från Skavsta vid 7 tiden någon gång om jag inte minns fel. Många var vi som möttes upp där eftersom vi var hela 36 personer som skulle åka dit. Vi hade blivit bjudna av min moster, som har fyllt 50, för att fira henne. Hon firade tillsammans med Pia som fyller också 50 i sommar och de hade tillsammans bokat upp ett helt hotell.
Anyway vi landade och hämtade vår bil och bilade från Girona över till Frankrike och till vår lilla by som låg precis vid gränsen, Banyuls sur Mer. Vi var framme kl 13 och då bjöds det på lunch och alla flyttade in i sina rum. Jag delade både rum, säng och täcke med Gisela.
Det var lite molnigt, men vi bestämde oss för att gå ner och chilla på stranden ändå. Efter nån timme rörde vi oss upp mot glassbaren och åt olagligt god glass!
Sen bar det tillbaka till hotellet för att fixa sig inför middagen. De hade bokat bord på en resturang för alla 36 personer. Vi åt en riktigt god 3 rätters middag och efter det satte sig jag och några vid en bar vid havet och drack vanilj sangria. Eller sangrilli vanilli som vi säger i vår familj. Sen dog jag i min säng rätt tidigt eftersom jag knappt sovit något.






Dag 2 Fredag 12/6, Bayuls sur Mer
Dagen började med frukost kl 9 ute på gården och sedan var vi snabba ner till stranden. Klarblå himmel, strålande sol och hetta. Sånt gillar vi i min familj. Så där låg vi och stekte och badade hela dagen. Till lunch blev det efterlägtade Moules/Frites, musslor med pommes!
Vi började röra oss tillbaka till hotellet lagom tills det var dags att duscha och fixa sig. För på kvällen var det nämligen dags för den stora 50 års festen. De hade som regel att alla var tvugna att ha något på huvudet och det fick man inte veta förräns kvällen innan. Jag var otroooligt kreativ och tog dekorationen från min drink tidigare från dagen..
Det serverades skaldjur på hotellet och middagen bjöd på många skratt, speciellt när vi skulle leka rizzla. Efteråt var det dans i baren innan vi ungdomar rörde oss ut mot lite mer äventyr. Kvällen bjöd på ännu mer skratt och roligheter och mer än så tänker jag inte berätta ;-) Sen tillbaka för lite efterfest på hotellet innan alla slocknade i sina rum.
























Nu är jag svintrött så ni får resten imorgon. Tänkte krypa ner i sängen nu och är rätt säker på att jag kommer slockna direkt.
God natt.

Tisdag

Ok nu ger vi det här en ny chans.
Jag vaknade vid 9 imorse, antar att det blir så när man varit uppe tidigt varje morgon. Sen ringde dom från jobbet och berättade att de hade gjort klart mitt schema så jag skulle få kika på det vilken dag som helst. Låg kvar i sängen ett tag och bråkade med bloggen innan jag gick upp och fixade lunch. Sen gick jag till tandläkaren och jäklar vad det spänner i tänderna nu..

Och sen har det inte hänt så mycket mer. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem nu så vi kan åka ut till stallet :-) Jag tänkte skriva lite om Frankrike och Spanien, men vågar man det nu när alla inlägg raderas? Hm, annars kommer det lite senare. Nu ska jag iaf forsätta med att fixa musiken till midsommar.

Later


Banyuls sur Mer

Blä

Bloggjäveln fungerar ju inte. Nu är jag irriterad för 3 inlägg jag skrivit nu på morgonen har bara försvunnit. Jag ger upp.

Fokusera på kakan

Hahahahaha, alltså, vad är det för fel på folk?


Saknat mig?

I'm baaaack! Jag har haft det underbart och jag tog med solen hem som jag lovade. Ligger i min säng och äter en tunnbrödsrulle med räksallad, haha. Blir mer update senare med bilder och sånt, tänkte bara säga att jag lever.

buenas tardes, bonsoir(?) Valentina här

Hola! Valentina här, nu har jag kapat Malins blogg lite, men det är okej, vi är ju partners in crime haha! Jag tänkte bara säga att Malin and the family verkar ha det galet bra där borta, vi smsar och pratade i telefon igår. Hon hade en massa kul att berätta och idag fick jag ett sms som gjorde att jag började asgarva, tänkte därför dela med mig lite till er ;-) Såhär stod det i smset:

"Vill du ha nåt att skratta åt? Jag råkade limma ihop mina tänder imorse.. Skulle borsta tänderna och hade råkat köpa klister för löständer istället för tandkräm, det gick inte att öppna munnen haha. Jag gjorde en Malin :-P puss älskis"

Haha ja, jag antar att ni sitter och garvar nu för det var sjukt kul och verkligen en sån grej som bara Malin gör! Hur det gick sen vet jag faktiskt inte för jag frågade aldrig, kunde lixom inte sluta garva hehe..

Jag fick ett mms också:

Feel the pain ;-) <3

Ja, jag är galet jealous, jag vill också!

Nu vet ni lite vad som händer där borta, nu hoppas vi bara att hon kommer hem snart för vi saknar ju henne (och så får hon inte bli för brun hihi)!
Besos och något på franska, uoi?
Val

Hejdå. På riktigt

Jag har inte sovit en blund - NU KÖR VI. Det här blir mitt sista inlägg. Jag lovar. WOHO.
So long suckers!

Grodlår


Bara för att grodlår är en delikatess i Frankrike! Sist smakade jag sniglar där för första gången, så varför inte? Sniglar var ju hur gott som helst, kanske grodlår är det med? Den som lever får se :-)

P.s. Jag tror jag skippar att sova. Jag är för cool för sånt.
Over and out.

Goodbye Sweden - Hello France & Spain

Ligger i min säng nu och har kollat på Twilight ett tag. Jag börjar bli lite trött, men jag ska upp om mindre än en timme så är det värt att sova? En powernap kanske. Eller ska jag bara fortsätta kolla på filmen, hm svårt val.. Hehe. Planet går iaf kl 7 från Skavsta till Spanien och där hyr vi en bil och kör över till Frankrike. Där kommer vi att stanna i tre nätter för att sedan köra tillbaka till Spanien och ha två nätter där. Jag tror att det här kommer bli en kanonkul resa, 4 toasters. 30 grader och sol hela helgen, sånt tycker vi om.

Nej hörrni jag tror det lutar åt att vila ögonen en stund, kan knappt hålla de öppna. Men ni får ha det så grymt här hemma och sakna mig inte allt för mycket. Valentina, lyssna på vår låt och tänk lite på mig :-)

Just det, jag vill bara säga GRATTIS till Marina som tog studenten idag. Grattis grattis grattis sötnos. Nästa helg ska vi festa gärnet på midsommar på landet. Punkt slut.



Här har ni en bild på mig som ni kan gå in och titta på om saknaden blir för stor!

Inte ok!


Alltså.. Det här är inte ok!! Kunde inte alla bara ha missat att kolla på tv igår? Tv är faktiskt såååå 2005. Skoja. Nu ska jag dricka te och börja packa, bra Malin bra. Hej hopp!

Sommarpojkarna

Det här är min och Marcs sommarplåga, haha. Vi lyssnade på den hur mycket som helst förra sommaren och jag tycker det är dags att ta fram den igen. Den är ju hur skön som helst :-D


Sola, bada, ute och grilla
Britney Spears har rakat sin frilla

Good shit

Jag gillar att det ska regna i Sverige de närmsta dagarna medans det ska vara skinande sol och riktigt varmt i Frankrike. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen. Sen tänkte jag packa med mig solen hem därifrån så vi får fint till midsommar :-)

En annan bra sak är att jag förmodligen ska börja jobba nästa vecka. Det gillar vi.

Puss


Hejdå Sverige och helloooo Banyuls Sur Mer!

Tisdag

Hello!
Jag är en riktig nattuggla, märks det?

Idag kom Jossan hit vid 12.30 och vi tog en ganska så lång promenad med Dennis. Solen tittade fram lite då och då så det var mys. Sen gick vi hem och lämnade Dennis innan vi gick ner och satte oss på kinarestaurangen här nere på hörnet. Riktigt gott var det och det var sjukt länge sen jag åt kinamat.
Anyway, när vi ätit klart gick vi upp hit igen och började prova hela min garderob. Typ. Jossan skulle hitta nåt att låna som hon kunde ha på sin skolavslutning. Och när vi väl började gräva i garderoben så hittade vi massa roliga klänningar som jag aldrig använt. De åkte av och på och vi dog av skratt åt vissa.

När Jossan åkte hem så körde jag ut till stallet. Då hade vädret hunnit bli riktigt fint så jag blev nästan lite svettig efter 50 min trimning på volten, hehe.

Efter stallet åkte jag hem och åt innan vi tog bilen hem till Linn. Där blev det chill med tårta, te och Mamma Mia. Det var jag, Valentina, Linn, Angie och Anna. Glömde helt bort att det är sista gången vi ses på jättelänge eftersom alla åker bort nu. Jag är först ut som åker till Frankrike på torsdag. Sen lekte jag chaufför och körde hem alla. Och nu ligger jag här i min säng och ska sova =)

God natt


Vi kommer alltid att hålla ihop! <3
(Kolla mitt big-mama ass, hah)

Haha så torrt!

Jag kommer verkligen sakna tiden på Norra och alla våra torra skämt...


Vart tog sommaren vägen?




Mami och lillagubben :-)


Fashion Against AIDS

När jag ändå håller på att visa saker så kan jag visa min tröja från HMs Fashion Against AIDS som jag lovade igår. För ett tag sen köpte jag Cindy Lauper's linne och igår köpte jag Dita von Teese's t-shirt. Kläderna är ekologiska och 25% av inkomsterna går till att göra unga mer medvetna om AIDS. Hur bra som helst om ni frågar mig och priset ligger på normalt HM pris, väldigt billigt alltså. Så ut och shoppa med er och stöd deras kampanj! Man får kondomer när man köper kläder därifrån, hihih... :-D


Dita von Teese


Cindy Lauper

Första måndagen som arbetslös

Hej ni fina.
Imorse vaknade jag strax innan 10 och vid 11 mötte jag Madde inne i stan. Vi gick till NK och jag blev kär. I en väska och som tur var så fick den faktiskt följa med mig hem. Så fiiin och passar perfekt nu när vi åker till Frankrike på torsdag!
Sen gick vi runt och kollade lite innan vi gick vidare till Kungshallarna och kebabtallrik. Det är fan ett av de godaste kebabställena i Stockholm, helt seriöst. Så vi satt där ett tag, åt och pratade om killar. Sen helt plötsligt fick vi ryck och bestämde oss för att gå på bio. Vi kom inspringandes 13.02 och filmen vi ville se, 17 again (sorry Val, men vi ska också se den!) började 13.00. Snacka om tur så vi köpte biljetter och smög in under reklamen. Själva filmen hade en asdålig handling, men replikerna och allt sånt var så jävla roliga så jag och Madde låg dubbelvikta under hela filmen. Sen är det ju ett plus också att Zac Efron är sjukt söt.
Efter filmen så kom Jocke och hämtade oss med bil och vi körde hem till mig. Jocke fick sin tröja som han köpt från vårt UF-företag, de blev så sjukt snygga!

Resten av kvällen har spenderats här hemma, med hundpromenad och lite The Sims. Sen har jag även suttit i telefon med Madde och skämts ihjäl medans de visade inslaget med oss på tv. Kul att det gick i hela Sverige också. Och inte nog med det så har mamma och pappa spelat upp klippet på datan på repeat hela kvällen. Låter som värsta snorungen "Asså jag lånar pengar av mamma och pappa om det inte går ihop". Om ni missade klippet - TUR för er säger jag bara!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film. Ska nog ta och göra mig en kopp med jordgubbste också. Så god natt på er, sov sött och dröm om mig!





Min fina älskling!

Kändisar

Alltså jag dör. Jag ska seriöst gå och gömma mig och aldrig komma fram igen! Jag och Madde har varit med på tv idag, vi trodde verkligen inte att de skulle sända det. Usch, har ni tips på nåt bra gömställe? Ska du med Madde? Hahah.


God morgon


Natti

God kväll!
Jag skickade precis ner Marc till 7 Eleven, han ska köpa oss varsin mezzaluna och Cola. Sen ska vi mysa med det framför American Pie 2. Jag tycker om min bror.

Om ni undrar vad jag har haft för mig idag så har jag till största delen suttit bänkad framför The Sims 3, nörd som man är. Tar ett tag att fatta allt men nu börjar jag komma in i det. De har till och med mobiler och så måste man åka och handla mat och sånt, fett coolt är det. Shit vad töntig jag låter!
Annars har jag varit en sväng på gymmet och sen upp till HM och köpt en till tröja från Fashio Against AIDS, visar den imorgon :-)

Puss på er


Den sista dagen

I onsdags var dagen då vi gick runt i Torra Norra och sa "det är sista gången vi gör den här" osv. För torsdagen räknades inte riktigt som att vara där. Vi åt den sista måltiden och vi hade tur och fick vår favoriträtt (i skolan): panerad fisk med filsås och potatis. Hemskt är det att just det var det absolut godaste vi fick. Men iaf, här är bilder fån vår sista dag på Norra Real någonsin.


Mmm GOD mat. Vad har skolan gjort med oss? Haha


Valentina var lite ledsen för det var sista gången vi åt den maten...


Vi var snälla mot mattanterna och plockade undan våra potatisskal för första gången. Annars har vi bara lämnat de borden, mattanterna är ändå så otrevliga!


Vi tog hem Mose, min och Valentinas hund som vi byggde på naturkunskapen i början av trean. Sedan dess har han bott i våra skåp och vi kunde ju inte lämna honom på Norra då blir han ju ledsen!


Sista gången vi gick på skitigt Rehnsgatan


Valentina en sista gång på väg till tuben!

EU Val

Imorse var jag och röstade :-D
"I have a girlfriend (Valentina) and she is so blue"



Hahah!

Saturday

Det här är mitt första riktiga blogginlägg i den här bloggen.. Kommer jag klara mig utan Val?

Min dag började redan kl 8 idag. Det märktes att det var ett tag sen jag var uppe så tidigt, haha. Vi åkte ut till stallet och byggde sommarhagar och fixade. Vid lunchtid kom pappa ut till stallet och hjälpte till (Dan hade lyckats övertala honom på nåt vänster). När hagarna var fixade och klara så var vi alla hungriga som djur och eftersom jag varit grymt sugen på pizza sen igår så lyckades jag övertala alla till det. Det vart en massa olika pizzasorter som vi slizade upp så det var bara att välja och vraka, heaven!

Sen red jag ut en sväng med Ronja och mamma och Gogo promenerade flitigt med oss. LeMarc känns superfräsch i alla benen nu och idag började vi galoppera. Red även lite inne på volten och gud vad jag har saknat det under de här månaderna som han har varit skadad...


LeMarc i hagen, sötnos


Pappa matade honom med gräs, då blev han snel hest :-)

Sen åkte vi hem och jag tog en värmande dusch. Det var ju nästan vinterkyla ett tag idag, vad är det som händer? Någon måste ha gjort han där uppe riktigt förbannad..
När jag duschat klart tog jag mig en liten powernap på min säng, det var behövligt! Sen pratade jag med Linn och Angelie och vi bestämde oss för att gå och sätta oss någonstans och se på matchen. Valentina hakade även på så det var riktigt mys. Vi drack öl och kollade fotboll och bredvid oss stod ett gäng som verkligen var definitionen av vad drägg är för något! Bättre var det när Hugo Rosas kom in och ställde sig bredvid oss ;-) Men dräggen jagade såklart iväg han, snyft...
När matchen var slut gick vi till donken för att tröstäta lite (eller det blev väldigt mycket) och sen gled vi hem igen. En riktigt mysig kväll måste jag säga.

Nu ska jag sova, det är ju trots allt en viktig dag imorgon med val och allt. Sen ska jag även försöka hinna med en sväng in till stan och köpa lite saker!

Godnatt alla fina!

Bloggeliblogg

Idag kommer jag börja använda den här bloggen på heltid. Det är bara ingen som vet om det än ;-) Heheh. Ni som vill spana in vår gamla blogg, klicka här! Den är grym, vi är grymma <3


You and me pumpkin!

4 juni smällde det ordentligt



FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!
FAAAAN VAD VI ÄR BRA!

Pain

Jag fattar inte hur något som kan få en så glad helt plötsligt bara ändras och får motsatt effekt. Bara tanken på det brukade få mig att le om dagarna, men nu vet jag inte längre.. Åh kan inte allt bara vara enkelt?

RSS 2.0